Вівсяне печиво
- 3092
 - 0
 
| Кількість порцій | |
|---|---|
| Джерело | http://forum.say7.info/ | 
| Час підготовки | 10 хв | 
| Час приготування | 15 хв | 
| Весь час | 25 хв | 
Інгредієнти
 2 стаканів
 Борошно вівсяне   1⁄2 стакан
 Борошно пшеничне  1 штука
 Яйце куряче  1⁄2 стакан
 Цукор  50 грами
 Масло вершкове (Можна замінити маргарином) 1 столова ложка
 Мед (рідкий)  1 столова ложка
 Сметана  1 чайна ложка
 Сода (без гірки) Смачне вівсяне печиво, швидке у приготуванні, підходить також для дієтичного та дитячого харчування
Інструкції
Яйце збити з цукром. Вершкове масло розтопити, додати рідкий мед і сметану. Добре перемішати і з'єднати з яєчною сумішшю. Вівсяну муку просіяти разом з пшеничною, додати соду і вилити отриману масляно-медово-яєчну суміш. Замішуємо тісто. Тісто виходить хоч і в'язким, але не дуже липне до рук. Тому потрібно виготовляти коржики руками, періодично занурюючи їх (руки) в борошно чи змочувати водою.
Випікаємо в розігрітій духовці при температурі 150-180 град. приблизно хвилин 15.
При бажанні можна в тісто додати родзинки, а печиво зверху посипати кунжутом або маком.
